postheadericon ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

Діти — наше майбутнє! Від здоров’я наших дітей сьогодні залежить здоров’я усієї нації в майбутньому. А здоров’я дітей не в останню чергу залежить від їх харчування.

З 1 вересня за харчування дітей у садках Дрогобича батькам ...

ПОГОДЖЕНО                                                 ЗАТВЕРДЖЕНО

Начальник Черкаського                                  В.о. директора департаменту освіти

міського управління                                        та гуманітарної політики

Головного управління                                              Черкаської міської ради

Держпродспоживслужби в                             ______________ Б.О.Бєлов

Черкаській області

______________ Мізінова О.В.

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

для дошкільних навчальних закладів загального типу

(весняний період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

 І – й тиждень

ПОНЕДІЛОК
Страви Ясла Садок
Сніданок
Вермішель відварена  з вершковим маслом 65 80
Омлет натуральний 40 85
Огірок квашений / свіжий огірок (травень) 30 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Фрукти за сезоном 42 95
Обід
Суп з фрикадельками м’ясними (курятина) та зеленню 150/20 200/25
Печеня по-домашньому зі свининою та курячим м’ясом 150 180
Салат з буряка (до 15 квітня) / салат із редиски та зеленої цибулі (після 15 квітня) 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна гречана каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з повидлом 20 30

 

В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники з родзинками та кип’яченою сметаною 120/10 155/25
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Фрукти за сезоном 42 95
Обід
Борщ «Український» з курячим м’ясом та сметаною 150 200
Пампушки з часником 60 60
Котлета з ялової печінки в овочевому соусі 45/20 60/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат із квашеного огірка з цибулею  /

 свіжий огірок  (травень)

30 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна пшоняна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10

 

СЕРЕДА
Страви Ясла Садок
Сніданок
Риба в овочевому соусі 30/20 55/30
Картопля  з молоком та вершковим маслом 80 100
Салат з квашеної капусти з морквою / салат із редиски із зеленою цибулею ( травень) 40 50
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150/3 180/5
Фрукти за сезоном 40 95
Обід
Бурячник з курячим м’ясом та зі сметаною 150 200
Плов з м’ясом (свинина/курятина) 135 175
Квашений огірок / свіжий огірок (травень) 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Манний пудинг з фруктовою підливою 130/10 160/20
Йогурт 150 180
Батон з медом 20/10 30/15

 

Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 120/10 150/20
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Фрукти за сезоном 40 95
Обід
Суп овочевий з курячим м’ясом 150 200
Котлети м’ясні січені (з курячого м’яса) зі сметанним соусом з цибулею 30/20 45/25
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі / салат з редиски та зеленої цибулі (травень) 30 50
Хліб житній 20 40
Компот  із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна вівсяна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15

 

П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сарделька дитяча відварена 26 45
Вермішель відварена з маслом вершковим 100 120
Ікра кабачкова 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Фрукти за сезоном 40 95
Обід
Капусняк з курячим м’ясом зі сметаною 150 200
Котлета рибна в овочевому соусі 40/20 60/30
Картопля відварена з овочами 100 120
Квашений томат / салат з свіжого огірка та  зеленої цибулі (травень) 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Рисова молочна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Печиво 10 20

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Омлет натуральний 30 60
Картопля відварена з молоком та   вершковим маслом 100 120
Кабачкова ікра / свіжий огірок (травень) 30 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Фрукти за сезоном 40 95
Обід
Суп гороховий з курячим м’ясом 150 200
Сухарики із хліба 13 26
Відварена куряче м’ясо з овочевим соусом 36/20 45/30
Гречана каша з вершковим маслом 100 120
Хліб житній 20 40
Салат з буряка ( до 15 квітня) / салат з редиски та зеленої цибулі (після 15 квітня) 30 50
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 15 20

 

В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Зрази сирні з повидлом у сметанному соусі 115/10 150/25
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Фрукти за сезоном 40 95
Обід
Капусняк з курячим м’ясом зі сметаною 150 200
Тюфтельки м’ясні (свинина/куряче м’ясо) з овочевим соусом 40/20 60/30
Картопляне пюре з молоком та  вершковим маслом 80 100
Квашений огірок / свіжий огірок (травень) 20 30
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна вермішель з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10

 

С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Молочна вермішель з вершковим маслом 180 200
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Кавовий напій з молоком 150 180
Банан 40 95
Обід
Борщ зелений з курячим м’ясом, квасолею та сметаною 150 200
М’ясна котлета (курятина/яловичина) з овочевим соусом 45/20 60/30
Рис відварений з вершковим маслом 80 100
Салат з квашеного огірка / свіжий огірок ( травень) 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Риба по-польськи в овочевому соусі 30/20 55/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Кабачкова ікра 35 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон 20 30

 

Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники розові з сметаною кип’яченою 120/10 150/25
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп рибний із зеленню 150 200
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) 150 180
Салат з квашеного огірка та зеленої цибулі /  салат з редиски та зеленої цибулі (травень) 30 50
Хліб житній 20 40
Компот з сухофруктів 150 180
Вечеря
Оладки з медом 80/10 100/20
Кефір з цукром 130 160
Яблуко печене з цукром 40 90

 

П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Рибна котлета в овочевому соусі 40/20 75/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Кабачкова ікра 30 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом та твердим сиром 20/3/8 30/5/10
Обід
Борщ з курячим м’ясом та квасолею з зеленою цибулею зі сметаною 150/3 200/5
Шніцель м’ясний (свинина/курятина) з овочевим соусом 40/20 60/30
Відварена вермішель з вершковим маслом 65 80
Квашений огірок / свіжий огірок (травень) 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна пшоняна каша з вершковим маслом 180 200
Какао  з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Банан 40 95

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

(зимовий  період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

І – й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Омлет натуральний 40 80
Картопляне пюре з молоком та з вершковим маслом 100 120
Кабачкова ікра 30 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Обід
Борщ «Український» зі сметаною (з курячим м’ясом) 150/3 200/5
Пампушки з часником 60 60
Плов з м’ясом (свинина/курятина) 150 180
Солоний огірок 20 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Манна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Фрукти свіжі за сезоном 42 95
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирно-яблучний пудинг з кип’яченою сметаною 125/10 165/25
кефір 150 180
печиво 15 25
Обід
Суп з локшиною (з курячим м’ясом) 150 200
Котлета з ялової печінки в овочевому соусі 45/20 60/30
Картопля в молоці 100 120
Салат з квашеної капусти з моквою та зеленою цибулею 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вінегрет 90 120
Яйце варене 1/2 1
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з твердим сиром 20/7 30/10

 

СЕ Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Вермішель молочна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Банан 45 100
Обід
Суп овочевий (з курячим м’ясом) 150 200
Рибні котлети з овочевим соусом 40/20 75/30
Картопляне пюре з вершковим маслом 100 120
Салат з буряка 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Бефстроганов із відвареного м’яса (свинина/куряче філе) 35/20 50/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Ікра кабачкова 30 50
Чай 150 180
Батон 20 30
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 120/10 150/20
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Фрукти свіжі за сезоном 42 95
Обід
Розсольник (з курячим м’ясом ) 150 200
Котлета м’ясна (курятина/яловичина) в томатному соусі 45/20 60/30
Картопля тушкована з овочами 100 120
Салат з квашеної капусти 20 30
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Гарбузово-пшоняна каша молочна з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з джемом 20/10 30/15
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Пшоняна молочна каша з маслом вершковим 180 200
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Кавовий напій з молоком 150 180
Фрукти свіжі за сезоном 42 95
Обід
Суп з цвітною капустою (з курячим м’ясом) 150 200
Тюфтельки м’ясні (куряче м’ясо) в овочевому соусі 40/20 60/30
Рисова каша з маслом вершковим 80 100
Квашений (солоний) помідор 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Риба по-польськи 30/20 55/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з квашеної капусти та зеленого горошку 20 30
Батон з медом 20/5 30/10
Чай з лимоном 150/3 180/5

ІІ – й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Манний пудинг з фруктовим соусом 130/40 160/45
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Фрукти свіжі за сезоном 42 95
Обід
Суп вівсяний (з  курячим м’ясом) 150/10 200/30
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/курятина) 150 180
Квашений (солоний) огірок 20 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
М’ясо куряче (або яловиче) відварене в овочевому соусі 45/20 55/30
Каша гречана з вершковим маслом 80 100
Йогурт 150 180
Вафлі 20 35
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники з картоплею та зі сметаною кип’яченою 150/10 170/20
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Фрукти свіжі за сезоном 42 95
Обід
Суп з рибними фрикадельками 150/20 200/30
Ліниві голубці з м’ясом  (курятина/яловичина) 160 190
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим  маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сосиска відварена 35 50
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з червоного буряка 30 50
Батон з вершковим маслом і твердим сиром 20/3/7 30/5/10
Чай з лимоном 150/3 180/5
Фрукти по сезону 42 95
Обід
Борщ з квасолею зі сметаною (з курячим м’ясом) 150/3 200/5
М’ясний рулет (свинина/курятина) з овочевим соусом 45/20 70/30
Горохове пюре з вершковим маслом 80 100
Кабачкова ікра 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Рисова молочна з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій 150 180
Пиріжок з повидлом 60 60
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Січеники рибні в овочевому соусі 35/20 60/30
Картопля тушкована з овочами 100 120
Квашений огірок 30 50
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150/3 180/5
Фрукти свіжі за сезоном 42 95
Обід
Бурячник зі сметаною ( з курячим м’ясом) 150/3 200/5
Шніцель натуральний (свинина/курятина) з овочевим соусом 40/20 60/30
Гречана каша з вершковим маслом 100 130
Салат з квашеної капусти та зеленого горошку 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим  маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

(осінній період)

 (Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції

з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

І – й тиждень  

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Гуляш м’ясний (свинина) 25/20 35/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Салат із свіжих помідор та солодкого перцю 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп гороховий з курячим м’ясом 150 200
Сухарики із хліба 13 26
Вермішель відварена з  вершковим маслом 80 100
М’ясна котлета (яловичина/курятина) в овочевому соусі 45/20 60/30
Свіжий огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вівсяна каша молочна з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон  з джемом 20/5 30/10
Банан (або фрукти за сезоном) 45 95
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирно-рисова запіканка зі сметаною кип’яченою 155/10 175/20
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Обід
Борщ з м’ясом курячим 150 200
Хліб житній 20 40
М’ясні  биточки (свинина/куряче філе) в соусі 40/20 60/30
Картопляне пюре з молоком  та вершковим маслом 100 120
Салат з свіжих помідор та зеленої цибулі 50 50
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Оладки з медом 80/5 120/10
Какао з молоком 150 180
Яблуко печене 40 95
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Печінка по-строганівськи 35 50
Картопля відварена з вершковим маслом та кропом 100 120
Свіжий помідор 20 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп із цвітною капустою з курячим м’ясом 150 200
Рибні котлети в томатному соусі 40/20 75/30
Рис відварений з вершковим маслом 80 100
Салат з свіжої капусти та солодкого перцю 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Пшоняна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Батон з  твердим сиром 20/7 30/10
Кавовий напій з молоком 150 180
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники зі сметаною кип’яченою 120/10 150/20
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп з фрикадельками (куряче філе) та із зеленню 150 200
Голубці ліниві (куряче м’ясо/яловичина) 160 190
Свіжий огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим маслом 180 200
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Какао з молоком 150 180
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сарделька відварена 30 50
Пшенична каша з вершковим маслом 100 120
Салат із буряка та ізюму 40 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Капусняк з курячим м’ясом 150 200
Риба в овочевому соусі 30/20 55/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим м’ясом 100 120
Салат «Вітамінний» 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Манна молочна  каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 20 40
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95

 ІІ – й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви Ясла Садок
Сніданок
Парова яєчня запечена 40 85
Вермішель відварена з вершковим маслом 80 100
Огірок свіжий 20 30
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп гречаний з курячим м’ясом 150 200
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) 150 180
Квашений огірок 20 30
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна каша з вершковим маслом 100 120
Гуляш м’ясний ( куряче м’ясо) 25/20 35/30
Какао з молоком 150 180
Батон  з повидлом 20/10 30/20
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники з ізюмом та кип’яченою сметаною 120/10 155/25
Морква терта з цукром 30 50
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Бурячник з курячим м’ясом 150 200
Котлета з ялової печінки в овочевому соусі 45/20 60/30
Картопля відварена ціла в молоці 100 120
Салат з капусти та зеленого горошку 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна рисова каша з гарбузом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 10 25
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Гуляш м’ясний (куряче філе) 30 45
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з свіжого помідора та солодкого перцю 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп овочевий з курячим м’ясом 150 200
Рибні тюфтельки в соусі 45/20 90/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Хліб житній 20 40
Огірок солоний 15 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Пиріжок з яблуками 60 60
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 120/10 150/20
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Кавовий напій з молоком 150 180
Яблуко печене з цукром 40 95
Обід
Борщ з квасолею та курячим м’ясом 150 200
Котлета м’ясна  (свинина/курятина) в овочевому соусі 45/20 65/30
Горохове пюре 100 120
Квашений огірок 20 30
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вінегрет 90 120
Сосиска дитяча відварена ( заміна – яйце) 26 47
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
Чай з лимоном 150 180
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Тюфтельки рибні в овочевому соусі 40/20 90/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з квашеного огірка та зеленого горошку 30 50
Батон  з маслом вершковим 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Капусняк з курячим м’ясом 150 200
Язик яловий відварений  в овочевому соусі 33/20 42/30
Гречана каша з вершковим маслом 100 120
Квашений помідор 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

(літній  період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції

з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

І – й тиждень 

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Паровий омлет запечений 40 85
Вермішель відварена з вершковим маслом 65 80
Салат із свіжих помідорів та огірків та зеленою цибулею, кропом 50 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом та твердим сиром 20/3/10 30/5/15
Полуниця свіжа   (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Суп із цвітної капусти з курячим м’ясом  та із зеленню 150 200
Плов з м’ясом (свинина нежирна, куряче філе) 150 180
Салат із свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Манний пудинг з фруктовим соусом 130/10 160/20
Чай з цукром 150 180
Печиво 10 20
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирні кульки з кип’яченою сметаною 105/10 140/25
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150/3 180/5
Обід
Суп з м’ясними фрикадельками (курятина) та із зеленню 150/20 200/25
Котлета з ялової печінки з овочевим соусом 45/20 60/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з капусти (з нового урожаю) та свіжих огірків, зеленої цибулі, кропу 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Молочна гречана каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Домашні пиріжки зі свіжими  фруктами (фрукти за сезоном) 60 60
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Котлета рибна з овочевим соусом 38/20 73/30
Картопля молода відварена  з вершковим маслом та кропом 100 120
Свіжий огірок 30 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Полуниця свіжа (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Борщ з курячим м’ясом  та із зеленню 150 200
Кнелі м’ясні (свинина/куряче філе) в овочевому соусі 43/20 65/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Салат із свіжих помідор і огірків 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна вівсяна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з медом 20\5 30\10
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники з повидлом та кип’яченою сметаною 135/10 160/25
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Черешня свіжа (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Бурячник з курячим м’ясом  та із зеленню 150 200
Домашня печеня з м’ясом (свинина/яловичина) 150 180
Салат із свіжої капусти, огірків та зелені 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Молочна рисова каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Зефір 10 20
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Тюфтельки рибні в овочевому соусі 45/20 90/30
Картопля тушкована на молоці  з зеленню 100 120
Салат зі свіжого огірків та помідорів із зеленню 30 50
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20 30
Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Суп гречаний з курячим м’ясом  та із зеленню 150 200
Бефстроганов (яловичина/свинина) 35/20 50/30
Вермішель відварена з вершковим маслом 80 100
Баклажани тушковані з овочами 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна пшоняна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Відварений яловий язик з овочевим соусом 33/20 42/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Салат із свіжих помідор та солодкого перцю із зеленню 30 50
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150/3 180/5
Абрикоси свіжі (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Капусняк з курячим м’ясом ( з молодої капусти) 150 200
Картопляні зрази з м’ясом (куряче м’ясо/яловичина) 118 150
Салат із свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна манна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон 20 30
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Морква терта з цукром ( з нового урожаю) 20 30
Сирники картопляно-сирні зі сметаною кип’яченою 150/10 170/20
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150/3 180/5
Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Суп гречаний, курячим м’ясом та зеленню 150 200
Овочеве рагу з м’ясом (яловичина/свинина) 150 180
Салат із свіжих помідор та солодкого  перцю 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Рисова молочна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Січеники рибні в овочевому соусі 40/20 65/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Кабачкова ікра (з  нового урожаю) 20 30
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Абрикоси свіжі (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Капусняк ( з капусти нового урожаю) з курячим м’ясом  та із зеленню 150 200
Кури відварені в овочевому соусі 36/20 45/30
Вермішель відварена з вершковим маслом 100 120
Салат зі свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Млинці з медом 100/5 140/10
Кавовий напій з молоком 150 180
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Запіканка сирно-рисова зі сметанним соусом 155/10 175/20
Чай з лимоном 150/3 180/5
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Борщ з курячим м’ясом  та із зеленню 150 180
Запіканка картопляно-печінкова 128 190
Салат з свіжих помідор, огірків, зелені 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна гречана каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сарделька відварена 30 50
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Свіжий помідор 30 50
Батон  з маслом вершковим 20/3 30/5
Чай з лимоном 150/3 180/5
Персик свіжий (фрукти за сезонністю) без урахування відходів 40 95
Обід
Суп овочевий з курячим м’ясом та із зеленню 150 180
Рибна котлета із овочевим соусом 38/20 73/30
Картопля тушкована з овочами 100 120
Салат із свіжих огірків, помідор, перцю солодкого та зелені 30 50
Хліб житній 20  40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Молочна вівсяна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Вафлі молочні 15 25

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

(весняний  період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції

з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

І – й тиждень 

ПОНЕДІЛОК
Страви Ясла Садок
Сніданок
Риба в овочевому соусі 30/20 55/30
Гречана каша з вершковим маслом та зеленню 80 100
Салат з квашеної капусти з морквою 40 45
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Бурячник з курячим м’ясом 150 200
Плов з м’ясом (свинина/курятина) 135 175
Свіжий огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Манний пудинг 130 160
Йогурт 150 180
Батон з повидлом
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники з родзинками та кип’яченою сметаною 120/10 155/25
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Борщ «Український» з курячим м’ясом 150 200
Пампушки з часником 60 60
Котлета з ялової печінки в овочевому соусі 45/20 60/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат із свіжого огірка та редиски «Весна» 30 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна пшоняна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
СЕРЕДА
Страви Ясла Садок
Сніданок
Вермішель відварена  з вершковим маслом 65 80
Омлет паровий 40 85
Огірок квашений 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Обід
Суп з фрикадельками м’ясними (курятина) та зеленню 150/20 200/25
Печеня по-домашньому зі свининою 150 180
Салат буряковий 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна гречана каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з повидлом 20 30
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 120/10 150/20
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим та твердим сиром 20/3/7 30/5/15
Обід
Суп овочевий з курячим м’ясом 150 200
Котлети січені курячі зі сметанним соусом з цибулею 30/19 45/26
Пшенична каша з вершковим маслом 100 120
Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Компот  із сухофруктів 150 180
Вечеря
Овочеве рагу з зеленим горошком 120 150
Чай 150 180
Батон 20 30
Апельсин (або фрукти за сезоном) 40 95
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сосиска дитяча відварена 26 45
Вермішель відварена з маслом вершковим 100 120
Ікра кабачкова 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Капусняк з курячим м’ясом 150 200
Котлета рибна в овочевому соусі 40/20 75/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з капусти, свіжого огірка, редиски,зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Рисова молочна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Печиво 10 20

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Риба по-польськи в овочевому соусі 30/20 55/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з капусти та зеленої цибулі 35 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Яблуко  свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Борщ зелений з курячим м’ясом та квасолею 150 200
М’ясна котлета (курятина/яловичина) з овочевим соусом 45/20 60/30
Рис відварений з вершковим маслом 80 100
Квашений огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Молочна манна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон 20 30
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Молочна вермішель з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з вершковим маслом та твердим сиром 20/3/7 30/5/10
Обід
Капусняк з курячим м’ясом 150 200
Тюфтельки м’ясні (свинина/яловичина) з овочевим соусом 40/20 60/30
Картопляне пюре з вершковим маслом 80 100
Свіжий огірок 20 30
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Зрази сирні з повидлом у сметанному соусі 115/10 150/25
Чай 150 180
Апельсин (або фрукти за сезоном) 40 95
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Омлет натуральний 30 60
Пшенична каша з маслом вершковим 100 120
Свіжий огірок 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Яблуко свіже ( або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп гороховий з курячим м’ясом 150 200
Сухарики із хліба 13 26
Відварене куряче м’ясо з овочевим соусом 36/20 45/30
Рис відварена з вершковим маслом 100 120
Хліб житній 20 40
Салат з редиски та зеленої цибулі 30 50
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 15 20
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники розові з сметаною кип’яченою 120/10 150/25
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп гречаний з курячим м’ясом 150 200
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) 150 180
Салат з свіжого огірка та зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Компот з сухофруктів 150 180
Вечеря
Оладки з медом 60/10 80/20
Кефір з цукром 130 160
Яблуко запечене 30 80
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Рибна котлета в овочевому соусі 40/20 75/30
Картопляне пюре з вершковим маслом 100 120
Свіжий огірок 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом та твердим сиром 20/3/8 30/5/10
Обід
Борщ з курячим м’ясом 150 200
Шніцель м’ясний (свинина) з овочевим соусом 40/20 60/30
Відварена вермішель з вершковим маслом 65 80
Квашений огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна пшоняна каша з вершковим маслом 180 200
Какао  з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Банан ( або фрукти за сезоном) 40 95

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

(зимовий  період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції

з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

І – й тиждень 

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Бефстроганов із відвареного м’яса ( свинина/куряче філе) 40 60
Пшенична каша з молоком та вершковим маслом 80 100
Салат з квашеної капусти та свіжої моркви 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Банан (або фрукти за сезоном) 45 95
Обід
Суп овочевий з курячим м’ясом 150 200
Рибні котлети з овочевим соусом 40/20 75/30
Відварена вермішель з вершковим маслом 100 120
Квашений огірок 20 30
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 15 25
 В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирно-яблучний пудинг з сметаною кип’яченою 125/10 165/25
Какао з молоком 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Обід
Суп з локшиною із курячим м’ясом 150 200
Котлета з ялової печінки в соусі 45/20 60/30
Картопляне пюре з молоком та маслом вершковим 100 120
Бурякова ікра 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вінегрет 90 120
Яйце варене 1/2 1
Чай 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Паровий омлет  запечений 40 85
Картопляне пюре з молоком та з вершковим маслом 100 120
Салат з капусти, зеленого горошку 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Мандарин  (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Борщ «Український» з курячим м’ясом 150 200
Пампушки з часником 60 60
Плов з м’ясом (свинина/курятина) 150 180
Квашений огірок 20 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Манна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 120/10 150/20
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Розсольник з курячим м’ясом 150 200
Котлета м’ясна (курятина/яловичина) в томатному соусі 45/20 60/30
Картопля тушкована з овочами 100 120
Салат з буряка 20 30
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 135 175
Вечеря
Гарбузово-пшоняна каша молочна з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з джемом 20/10 30/15

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Куряче м’ясо відварене в овочевому соусі 35/20 45/30
Каша гречана з вершковим маслом 80 100
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп вівсяний з  курячим м’ясом 150 200
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/курятина) 150 180
Квашений огірок 20 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Манний пудинг з фруктовим соусом 130/40 160/45
Йогурт 150 180
Вафлі 20 35
 В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирні кульки з родзинками та зі сметаною кип’яченою 105/20 140/30
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Мандарин (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп з рибними фрикадельками 150 200
Ліниві голубці з м’ясом  (курятина/яловичина) 160 190
Огірок солоний 20 30
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим  маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сосиска відварена 35 50
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Солоний помідор 30 50
Батон з вершковим маслом і твердим сиром 20/3/7 30/5/10
Чай з лимоном 150 180
Обід
Борщ з квасолею, курячим м’ясом 150 200
М’ясний рулет (свинина/курятина) з овочевим соусом 45/20 70/30
Горохове пюре з вершковим маслом 80 100
Салат з квашеного  огірка та цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій 150 180
Пиріжок з яблуком 60 60
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Терта морква з цукром 30 50
Сирники з родзинками із сметаною кип’яченою 120/10 155/25
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп  з курячим  м’ясом та зеленим горошком 150 200
Рибні тюфтельки з овочевим соусом 45/20 90/30
Картопля відварена з вершковим маслом 100 120
Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Гуляш м’ясний (куряче філе) з  овочами 25/20 35/30
Пшоняна каша з вершковим маслом 100 120
Солоний огірок 30 50
Чай 150 180
Батон 20 30
Апельсин (або фрукти за сезоном) 40 95
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Січеники рибні в овочевому соусі 35/20 60/30
Картопля тушкована з овочами 100 120
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Обід
Бурячник з курячим м’ясом 150 200
Шніцель натуральний (свинина/курятина) з овочевим соусом 40/20 60/30
Гречана каша з вершковим маслом 100 130
Салат з квашеної капусти та зеленого горошку 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим  маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ 

(осінній  період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції

з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

І тиждень 

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Гуляш м’ясний (свинина) 25/20 35/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Салат із свіжих помідор та солодкого перцю 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп гороховий з курячим м’ясом 150 200
Сухарики із хліба 13 26
Вермішель відварена з  вершковим маслом 80 100
М’ясна котлета (яловичина/курятина) в овочевому соусі 45/20 60/30
Свіжий огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вівсяна каша молочна з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Батон  з джемом 20/5 30/10
Банан (або фрукти за сезоном) 45 95
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирно-рисова запіканка зі сметаною кип’яченою 155/10 175/20
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Обід
Борщ з м’ясом курячим 150 200
Хліб житній 20 40
М’ясні  биточки (свинина/куряче філе) в соусі 40/20 60/30
Картопляне пюре з молоком  та вершковим маслом 100 120
Салат з свіжих помідор та зеленої цибулі 50 50
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Оладки з медом 80/5 120/10
Какао з молоком 150 180
Яблуко печене 40 95
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Печінка по-строганівськи 35 50
Картопля відварена з вершковим маслом та кропом 100 120
Свіжий помідор 20 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп із цвітною капустою з курячим м’ясом 150 200
Рибні котлети в томатному соусі 40/20 75/30
Рис відварений з вершковим маслом 80 100
Салат з свіжої капусти та солодкого перцю 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Пшоняна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Батон з  твердим сиром 20/7 30/10
Кавовий напій з молоком 150 180
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники зі сметаною кип’яченою 120/10 150/20
Чай з лимоном 150 180
Батон з маслом вершковим 20/3 30/5
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп з фрикадельками (куряче філе) та із зеленню 150 200
Голубці ліниві (куряче м’ясо/яловичина) 160 190
Свіжий огірок 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим маслом 180 200
Батон з твердим сиром 20/7 30/15
Какао з молоком 150 180
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Риба в овочевому соусі 30/20 55/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим м’ясом 100 120
Салат із буряка та ізюму 40 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Капусняк з курячим м’ясом 150 200
Ковбаски м’ясні по-черкаськи ( яловичина/куряче філе) 45/20 60/30
Пшенична каша з вершковим маслом 100 120
Салат «Вітамінний» 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Манна молочна  каша з вершковим маслом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 20 40
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95

 ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Парова яєчня запечена 40 85
Вермішель відварена з вершковим маслом 80 100
Огірок свіжий 20 30
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Суп овочевий з курячим м’ясом 150 200
Рибні тюфтельки в соусі 45/20 90/30
Пшенична каша з вершковим маслом 80 100
Хліб житній 20 40
Огірок солоний 15 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Гречана каша з вершковим маслом 100 120
Гуляш м’ясний ( куряче м’ясо) 25/20 35/30
Какао з молоком 150 180
Батон  з повидлом 20/10 30/20
В І В Т О Р О К
Страви Ясла Садок
Сніданок
Сирники з ізюмом та кип’яченою сметаною 120/10 155/25
Морква терта з цукром 30 50
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Банан (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Бурячник з курячим м’ясом 150 200
Котлета з ялової печінки в овочевому соусі 45/20 60/30
Картопля відварена ціла в молоці 100 120
Салат з капусти та зеленого горошку 30 50
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна рисова каша з гарбузом 180 200
Кавовий напій з молоком 150 180
Печиво 10 25
С Е Р Е Д А
Страви Ясла Садок
Сніданок
Гуляш м’ясний (куряче філе) 30 45
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з свіжого помідора та солодкого перцю 30 50
Чай з лимоном 150 180
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Обід
Суп гречаний з курячим м’ясом 150 200
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) 150 180
Квашений огірок 20 30
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Пиріжок з яблуками 60 60
Ч Е Т В Е Р
Страви Ясла Садок
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 120/10 150/20
Батон з вершковим маслом 20/3 30/5
Кавовий напій з молоком 150 180
Яблуко печене з цукром 40 95
Обід
Борщ з квасолею та курячим м’ясом 150 200
Котлета м’ясна  (свинина/курятина) в овочевому соусі 45/20 65/30
Горохове пюре 100 120
Квашений огірок 20 30
Хліб житній 20 40
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Вінегрет 90 120
Сосиска дитяча відварена ( заміна – яйце) 26 47
Батон з твердим сиром 20/7 30/10
Чай з лимоном 150 180
П Я Т Н И Ц Я
Страви Ясла Садок
Сніданок
Тюфтельки рибні в овочевому соусі 40/20 90/30
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом 100 120
Салат з квашеного огірка та зеленого горошку 30 50
Батон  з маслом вершковим 20/3 30/5
Чай з лимоном 150 180
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) 40 95
Обід
Капусняк з курячим м’ясом 150 200
Язик яловий відварений  в овочевому соусі 33/20 42/30
Гречана каша з вершковим маслом 100 120
Квашений помідор 30 50
Хліб житній 20 40
Сік фруктовий 125 175
Вечеря
Вермішель молочна з вершковим маслом 180 200
Какао з молоком 150 180
Батон з твердим сиром 20/7 30/15

 

Секс шоп Купить мед. справки